Harran Üniversitesinde Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Beyaz Önlüklerini Giydi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

harran universitesinde eczacilik fakultesi ogrencileri beyaz onluklerini giydi 0 fQNW9vkw
Eczacılık Fakültesi öğrencilerinin ‘Beyaz Önlük Giyme Töreni’yle mesleklerine birinci adım attığı aktiflik, üniversitenin Osmanbey Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda gerçekleşti.

Törene, Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Şanlıurfa Sıhhat Vilayet Müdürü Doç. Dr. Abdullah Solmaz, Türk Eczacılar Birliği Genel Sekreteri Ali Fazilet, Şanlıurfa Eczacılar Odası Başkanı Süleyman Açar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr.Abdulcenap Cevheri ile Prof. Dr. Ahmet İlyas, dekanlar, yüksekokul, meslek yüksekokul müdürleri, öğretim üyeleri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, hürmet duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının akabinde Eczacılık Fakültesi’nin tanıtım sineması ile başladı.

Daha sonra Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Tahir Güllüoğlu, Türk Eczacılar Birliği Genel Sekreteri Ali Erdem ve Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Vardin tarafından yapılan açılış konuşmalarıyla program devam etti.

Eczacılık Fakültesinin kurulmasında emeği geçen hocalara plaket takdimi yapılmasının akabinde öğrencilere, mesleklerine birinci adımı atacakları eczacılık mesleğinin sembolü olan beyaz önlükleri protokol ve hocaları tarafından giydirildi.

Törenin sonunda iştirakçiler, toplu fotoğraf çekiminin ardından Eczacılık Fakültesi Sekreteri Nuray Açar tarafından hazırlanan sergiyi gezdiler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Harran Üniversitesinde Eczacılık Fakültesi Öğrencileri Beyaz Önlüklerini Giydi

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir