Karabağlar Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısını gerçekleştirdi: Nisan ayı faaliyetleri paylaşıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

karabaglar belediye meclisi mayis ayi toplantisini gerceklestirdi nisan ayi faaliyetleri paylasildi 0 aA9bVy8V
Karabağlar Belediyesi Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı 1. Birleşimi’ni Belediye Başkanı Helil Kınay’ın başkanlığında gerçekleştirdi. 1 ay boyunca yapılan çalışmalar hakkında konuşan Lider Kınay, evvelki devir devam eden mevcut çalışmaların sürdüğünü belirtti. 58 mahallede de hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirten Lider Kınay, Atatürk Gençlik Merkezi, Yeşilyurt Pazar Yeri, Uzundere Gençlik Merkezi, Günaltay Pazar Yeri ve Sevgi Mahallesi Belediye Hizmet Alanı projelerinin ve yeşil alan düzenlemelerinin devam ettiğini tabir etti. Yapılan tüm çalışmalarla ilgili belediyenin toplumsal medya hesaplarından bilgilendirme yapıldığının altını çizen Lider Kınay, hizmetlerin halka açık ve şeffaf bir biçimde sürdürüldüğünü vurguladı.

Nisan ayında birinci Muhtarlar Meclisi toplantısı yapıldı

Önceki ay seçim devrinde kelam verildiği üzere Muhtarlık Meclisi’nin de kurulduğunu söz eden Lider Kınay, meclisin birinci toplantısının gerçekleştirildiğini söyledi. Belediye Meclisi toplantısından sonra önümüzdeki günlerde muhtarlarla tekrar toplantı gerçekleştirileceğini vurgulayan Lider Kınay, tüm çalışmaların tesirli ve verimli olmasıyla ilgili hem bilgilendirme hem de uyumu daima birlikte devam ettireceklerini tabir etti.

3 Fidan Anıtı Yapılacak

Yapılan bilgilendirmelerin akabinde meclis gündemine geçilen toplantıda meclisçe verilecek önerler konuşuldu. Parti kümeleri tarafından sunulan önergelerin ilgili komitelere sevkinin oylandığı toplantıda sahipsiz sokak hayvanlarından, kapalı pazar yerlerinin çok hedefli kullanılmasına kadar birçok önergenin kurullara sevki oylandı. Evvelki gün anma aktiflikleri gerçekleştirilen Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan’ın anılarını yaşatmak ismine Karabağlar sonları içerisinde bir 3 Fidan Parkı ve anıtının yapılması önergesinin verildiği toplantıda ilgili önerge değerlendirmeye alındı. Yapılan oylamaların akabinde ünitelerden gelen önergeler masaya yatırıldı.

SMA hastası Gülsima bebek için dayanak çağrısı

Birimler tarafından sunulan önergelerin ilgili kurullara sevkinin oylanmasının akabinde dilek ve temennilere geçilen toplantıda Karabağlar’da yaşayan SMA hastası Gülsima bebek için takviye davetinde bulunuldu. Karabağlar’da yaşayan özel ihtiyaçlı vatandaşlar için de çalışmalar gerçekleştirilmesi konusunun tartışıldığı toplantıda meclisten gelen işitme engelli vatandaşlar için tercüman teklifine yönelik Lider Kınay, gelecek toplantıda bu takviyenin sağlanması için harekete geçeceklerini belirtti.

Birleşimin kapanışına hakikat kelam alan Lider Kınay, 1 Mayıs Emekçi Bayramı hakkında konuşarak tüm işçilerin Personel Bayramı’nı kutladı. Akabinde 5 Mayıs’ta Yeşilyurt Kara Fatma Parkı’nda şenlikle kutlanan Hıdırellez için konuşan Lider Kınay; baharın müjdecisi, bolluk ve rahmetin sembolü Hıdırellez’de tutulan dileklerin kabul olmasını temenni ettiğini lisana getirdi. Sonrasında 6 Mayıs hakkında konuşan Lider Kınay, 3 Fidan’ı anarak kelama başladı. Onların uğraşının bitmediğini ve bitmeyeceğinin altını çizen Lider Kınay, “Her yol Deniz’lere çıkar” dedi. 

Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı 2. Birleşimi 9 Mayıs Perşembe günü saat 18.00’de gerçekleştirilecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Karabağlar Belediye Meclisi Mayıs Ayı toplantısını gerçekleştirdi: Nisan ayı faaliyetleri paylaşıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir