1. Haberler
  2. Gündem
  3. Lider Büyükakın: Yine Bismillah

Lider Büyükakın: Yine Bismillah

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

lider buyukakin yine bismillah 0 PQb7DiTr

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilen Mahalli Yönetimler Seçiminde Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Doç. Dr. Tahir Büyükakın, mazbatasını teslim aldı. Mazbata merasiminin akabinde Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası önüne gelen Lider Büyükakın’ı belediye binasının girişinde işçi karşıladı.

Personelin Kadir Gecesini ve yaklaşan Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Lider Büyükakın, ‘’Bugün tekrar bismillah diyoruz. Toplumsal belediyecilik anlayışıyla Kocaelili hemşerilerimize daima birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Şehrimize 5 yıl daha hizmet etme erdemine layık gören değerli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

“HALKIMIZA HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Büyükşehir Belediye binası girişinde coşkuyla karşılanan Lider Büyükakın, burada toplanan çalışana seslendi. Büyükşehir Belediyesi’nin tüm çalışanlarıyla çok büyük bir aile olduğuna değinen Lider Büyükakın, “5 yıl boyunca milletimiz için çalıştık, Kocaeli için çalıştık. Bir 5 yıl için daha hemşerilerimiz bize yetki verdi. Misyona gelirken, ‘Koltuğa oturduğumuz günü değil, kalkacağımız günü düşünerek çalışacağız’ demiştik. ‘Bir kesitin değil, herkesin belediye başkanı olacağız’ diye söz vermiştik. Belediye bir kent emanetidir. Biz bunun farkındayız. Bu seçimleri Belediye Başkanı olarak ben değil, birlikte yaptığımız hizmetlerle kazandık. Bundan sonra şairin dediği üzere; ‘Bizler yarış bitince de koşan atlarız.’ Bu anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Toplumsal belediyecilik anlayışıyla hizmet vereceğiz” tabirini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lider Büyükakın: Yine Bismillah
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir