1. Haberler
  2. Gündem
  3. Lider Söğüt’e amatör spor kulüplerinden tam takviye

Lider Söğüt’e amatör spor kulüplerinden tam takviye

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

lider sogute amator spor kuluplerinden tam takviye 0 vSEOfKvU
Körfez Belediye Lideri ve Lider Adayı Şener Söğüt, ilçedeki amatör spor kulüpleri yöneticileriyle bir ortaya geldi. Lider Şener Söğüt dışında buluşmaya; AK Parti Körfez İlçe Lideri Nurettin Okudan, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKFBaşkanı Murat Aydın, Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Derneği Lideri Tarık Gürgen ve kulüp yöneticileri katıldı.

KULÜP YÖNETİCİLERİ KATILDI

Toplantıda birinci olarak konuşan Körfez Kulüpler ve Spor Adamları Derneği Lideri Tarık Gürgen, “Başkanımız bugüne kadar daima yanımızda oldu. Dayanakları bize hakikaten güç katıyor. Bundan sonra da daima birlikte birlik beraberlik içerisinde Körfez gençliğine hoş hizmetler edeceğimize inanıyorum” dedi. AK Parti İlçe Lideri Nurettin Okudan da kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

BAŞKANIMIZ ÖNEMLİ TAKVİYELER SUNUYOR

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (KASKFBaşkanı Murat Aydın da Şener Söğüt’ün her vakit yanlarında olduğunu belirterek, “Körfez’de bir program olunca çabucak hemen hepsine katılıyorum. Zira Şener Liderimiz hakikaten bizlerin her vakit yanında. 12 İlçeyi gören biri olarak Körfez’in amatör spor kulüplerine verdiği takviye sahiden değerli.

MURAT AYDIN’DAN DESTEK

Bu yüzden istikrarın da devam etmesi, açısından spora yakın, içerisinde olan Şener Liderimizin ikinci periyoda devam etmesi gerektiğini açık bir biçimde söz ediyorum” tabirlerini kullandı. Lider Şener Söğüt de verilen takviyeler münasebetiyle hayli memnun olduğunu tabir ederek, “Tüm kulüplerimizin katıldığı programda olmak sahiden çok hoş. Federasyon Liderimize ayrıyeten özel teşekkür ediyorum. Hoş bir takviye açıklaması yaptı, teşekkür ediyorum” dedi.

DESTEĞİMİZİ DEVAM ETTİRECEĞİZ

“Sizlerden aldığımız güçle kulüplerimize takviye oluyoruz” diyen Lider Söğüt, “Kulüplerimizin her vakit yanında olduk, olmayı da sürdüreceğiz. Tesis altyapımızı yenilerken, yeni spor alanlarını da ilçemize kazandıracağız. 5 bine yakın sportmen akademimizde eğitim alıyor. Kulüplerimiz de bu noktada değerli bir vazife üstleniyor. Gençlerimizi geleceğe hazırlıyor.

HERKESİN LİDERİ OLACAĞIZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz gereç dayanağı, bizler de nakit ve ulaşım dayanağı sunuyoruz. İnşallah önümüzdeki periyot de bu dayanaklarımızı devam ettireceğiz. İmkanlarımız ölçüsünde de bunları arttıracağız. Körfez Belediyesi, önümüzdeki devirde de herkesin belediyesi olacak, Şener Söğüt de herkesin lideri olacak” sözlerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lider Söğüt’e amatör spor kulüplerinden tam takviye
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir