Michelin’in Yenilikçi Pilot Lastiği, Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) Tarafından Onaylandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

michelinin yenilikci pilot lastigi avrupa havacilik emniyeti ajansi easa tarafindan onaylandi 0
Mobilite alanında öncü şirketlerden biri olan Michelin, her yıl düzenlediği “Uluslararası Medya Günü” tertibini bu sene de gerçekleştirdi. Tertip kapsamında Michelin, toplumsal ve toplumsal ahengi teşvik edecek büyük yeniliklerini duyurdu. Michelin’in yenilikçi teknolojilerle tasarlanan ve 16 Kasım 2023’te Federal Havacılık Yönetimi (FAA) onayı alan Michelin Pilot lastiği, Genel Havacılık kategorisinde üstün bir performans standardı belirleyerek dikkatleri üzerine çekti. Tertipte bu ihtilal niteliğindeki lastiğin artık Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) tarafından da tanınan bir sertifikasyona sahip olduğu duyuruldu.

İleri Seviye Araştırma ve Geliştirmenin Bir Sonucu

Yenilikçi teknolojilerle tasarlanan Michelin Pilot lastiği, genişletilmiş eser yelpazesiyle piyasada bulunan birçok uçakta kullanılabilecek 9 farklı referansla sunuluyor. Michelin Kümesi, bu lastiğin inanılmaz direnç ve dayanıklılık sunarak ileri seviye araştırma ve geliştirmenin bir eseri olduğunun altını çizerken Genel Havacılık pazarında yeni bir periyodun kapılarını araladığını belirtiyor. Michelin, havacılık dalına yönelik bu kıymetli adımıyla, güvenilirlik ve performans konusunda bölümdeki liderliğini bir kere daha kanıtlıyor.

Michelin Pilot: Dayanıklılık ve Performansın Öncüsü

Michelin’in yenilikçi Pilot lastiği, harika dayanıklılığa sahip bir yapıyla dikkat çekiyor. Lastiğin derin diş yapısı, Lastik ömrünü güzelleştirerek daha uzun müddetli kullanım sağlıyor. Yenilikçi üretim süreci sayesinde kusursuz dayanıklılığı ve tertipli aşınmayı garanti ediyor. Bu özellikler, Pilot lastiğinin yüzde 21 daha derin bir diş derinliğine sahip olmasıyla destekleniyor. 

Michelin Pilot lastiği, uzun periyodik ve dört mevsim müdafaa sunmak üzere ozon ve UV ışınlarına karşı dirençli olarak tasarlandı. Lastik sırtında dört yerine iki oluk olması, yerle temas halindeki kauçuk ölçüsünü artırarak aşınma oranını azaltıyor. Derin ve geniş oluklar, suda kızaklamayakarşı direnç sağlayarak ıslak tabanda fren aralığını optimize ediyor ve pilotlara optimum konfor ve istikrar sunuyor. Şu anda 9 ebatta mevcut olan Michelin Pilot lastiği, piyasada bulunan birçok uçakta kullanılabiliyor.

Michelin Pilot Lastiği Genel Havacılık Pazarı İçin Yeni Bir Referans

Michelin Aircraft Pazarlama ve İrtibat Lider Yardımcısı Alicia Teillot, “FAA tarafından onaylanmasının ve 2023 yılında Kuzey Amerika pazarında başarılı bir lansmanının akabinde, bu lastiğin artık Avrupa Ajansı tarafından da sertifikalandırılmış olması bizi son derece keyifli ediyor. Dayanıklılık, ömür ve performans açısından özelliklerinin yanı sıra çok geniş bir eser yelpazesinde bulunabilmesi, Michelin Pilot lastiğini Genel Havacılık pazarı için yeni lastik referansı haline getiriyor” sözlerinde bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Michelin’in Yenilikçi Pilot Lastiği, Avrupa Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) Tarafından Onaylandı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir