Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Bayanlar Matinesi büyük ilgi gördü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

nevsehir belediyesi tarafindan bu yil birincisi duzenlenen bayanlar matinesi buyuk ilgi gordu 0 ahd21UOR
Yüzlerce bayanın katıldığı aktifliğin ikincisi 9 Mart 2024 Cumartesi akşamı Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

8 Mart Dünya Bayanlar Günü hasebiyle, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Müdürlüğü tarafından ‘Kadınlar Matinesi’ düzenlendi. Bekdik Mahallesi Viva Düğün Salonu’nda düzenlenen aktifliğe çok sayıda bayan katıldı.

Sevilen sanatçı Didem Çetinkaya’nın sahne aldığı müzik cümbüş programında bayanlara çeşitli ikramlarda bulunularak ikramlar de dağıtıldı.

Programın açılış kısmına eşi Nejla Savran ile birlikte katılan Nevşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Savran’ı salona girişi sırasında bayanlar alkışlarla karşıladı.  Kendisine gösterdikleri sıcak ve samimi karşılamalarından ötürü tüm bayanlara teşekkür eden Savran, bayanların 8 Mart Dünya Bayanlar Günü’nü kutladı.

Kadınların, ömrümüzün her anında yanımızda olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan, en kıymetli varlıklarımız olduğunu vurgulayan Savran, yeni periyotta bayanlar için hayata geçirecekleri projeleri anlattı.

Kadınların hayatın her alanında daha faal rol alabilmeleri için her vakit en büyük destekçisi olacaklarını vurgulayan Savran, “Kadınlarımızı her platformda desteklemeye ve müspet ayrımcılıkla yanlarında olmaya var gücümüzle çaba ettik, etmeye de devam edeceğiz.” dedi.

Savran ayrıyeten birincisini düzenledikleri Bayanlar Matinesi’ne gösterilen ağır ilgiden ötürü 9 Mart 2024 Cumartesi akşamı programın devamını gerçekleştireceklerini ve burada da ünlü sanatçı Veli Fazilet Karakülah’ın sahne alacağını açıkladı.

Savran, program için Bekdik Mahallesi Millet Kıraathanesi önü ve 2000 Meskenler Mahallesi TOKİ Konutları içerisindeki Pazar yerinden saat 18.30’dan itibaren fiyatsız servis araçlarının kaldırılacağını söyledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Nevşehir Belediyesi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen Bayanlar Matinesi büyük ilgi gördü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir