Etiket: Müşteri

Ekonomi

AYEDAŞ Anadolu Yakası’nı Bakım ve Yatırımlarıyla Aydınlattı

Bölüme öncü teknolojileri ve insan odaklı çalışma anlayışıyla hareket eden AYEDAŞ, kesintisiz elektrik dağıtımı kapsamında 2024 yılının birinci 3 ayında bakım, tamir ve yatırım hizmetlerini sürat kesmeden sürdürdü.

Ekonomi

CK Güç, müşteri odaklı dijital dönüşüm ile dalda fark yaratıyor

Türkiye’nin üç bölgesinde 8,4 milyondan fazla müşterisi bulunan CK Güç, müşterilerinin hayatını kolaylaştırmak ve en uygun tecrübesi sunmak için geliştirdiği dijital dönüşüm projeleriyle dikkat çekiyor.

Ekonomi

Türkiye’de İştirak Bankacılığının Öncüsü Albaraka Türk 40 Yaşında

Türkiye’nin birinci iştirak bankası olma özelliğini taşıyan Albaraka Türk, 2024 Strateji ve Vizyon Toplantısı’nda 40. yıl dönümünü kutladı.

Teknoloji

Türk işletmeleri, dijital dönüşüm yarışında otomasyon ve yapay zeka ile öne çıkıyor

Türkiye’deki kuruluşlar, İstanbul’da düzenlenen UiPath Yapay Zeka Dayanaklı Otomasyon Tepesi’nde dijital dönüşüm seyahatlerini paylaştı

Ekonomi

TEB’den emekli çiftçilere 14.000 TL’ye varan promosyon

Türk İktisat Bankası (TEB), emekli çiftçilere yönelik yeni kampanyası ile 14.000 TL’ye varan promosyon sunuyor.

Ekonomi

Fibabanka’dan Kesimde Bir Birinci: Hepsipay Kullanıcılarına Anında Ticari Kredi Fırsatı

İnovasyon odaklı yaklaşımıyla geleceğin teknolojilerine yatırımlarını her geçen gün artırarak finansal tahliller sağlayan Fibabanka, Hepsiburada’nın dijital cüzdanı Hepsipay ile ticari müşterilere anında kredi imkânı sunuyor.

Ekonomi

PaybyMe, e-ticaret’in fintek odaklı dönüşümünde yenilikçi tahlilleriyle öne çıkıyor

Son yıllarda ödeme yollarındaki süratli dönüşüm, finansman kolaylığı, bilgi analitiği, güvenlik tedbirleri ve milletlerarası ticaret kolaylığı üzere faktörler, e-ticaret işletmelerinin rekabet gücünü artırıyor ve müşteri tecrübesini güzelleştiriyor.

Ekonomi

Büyüyen müşteri portföyüyle Türkiye’den dünyaya uzanıyor

Müşterilerinin irtibat (çağrı) merkezlerini dünya standartlarının üzerine çıkarma gayesiyle çalışan Procat, yüzde 138’lik rekor büyümeyle kapattığı periyodun akabinde savlı gayelerle yol almaya devam ediyor.

Ekonomi

ABD’de telekom şirketlerine 200 milyon dolar ceza

ABD Federal İletişim Komisyonu (FCC), müşteri konum verilerini izinsiz paylaştığı için telekomünikasyon şirketlerine 200 milyon dolar ceza verecek. Komisyonun açıklamasına göre AT&T’nin cezası 57 milyon dolar, Verizon’ın 47 milyon dolar, T-Mobile’ın…

Ekonomi

Faal Ventures ile KolayBi’ güçlerini birleştirdi

Türkiye’nin en büyük özel sermayeli yatırım bankası Faal Bank iştiraki Etkin Ventures, KolayBi’ ile güçlerini birleştirdi. 

Ekonomi

TEB’in iktisada verdiği takviye 2024 yılının birinci çeyreğinde devam etti

2024 yılı birinci çeyrek finansal sonuçlarını açıklayan TEB’den iktisada 248,2 milyar TL takviye

Ekonomi

Setur’un dijital kanal cirosunu 4 katına çıkaran SeturTech, Turizm 5.0 dönüşümüne hazır

Seyahatin önündeki manileri kaldırarak hayatları zenginleştiren Setur’un 2021 yılında hayata geçirdiği SeturTech markası, Türkiye’de gücüne güç katarken, yurtdışı yatırımlarla faaliyet alanını genişleten   Setur’un sürdürülebilir büyümesinde kritik rol oynuyor.

Ekonomi

Kuveyt Türk’ten yeni bir kart: Troy logolu Sağlam Business Nakit Kart

Yenilikçi eser ve hizmetleriyle öne çıkan Kuveyt Türk, hukukî müşterilerinin gereksinimleri doğrultusunda oluşturulan ve altın puan kazandıran Sağlam Business Nakit Kart’ı kullanıma sundu.

Ekonomi

Papel Kurucusu ve CEO’su Seyhan İbrahim Yıldırım: Ödeme hizmetlerinde en büyük öncelik, müşteri memnuniyeti ve güvenlik

Türkiye’deki finansal süreçleri inançlı ve kullanıcı dostu hâle getirerek müşteri memnuniyetini artırmayı hedefleyen ödeme ve elektronik para kuruluşu Papel, ferdî ve kurumsal müşterilerine sunduğu şahsileştirilmiş finansal hizmetler ile öne çıkıyor.

Ekonomi

ING Türkiye’den teknolojik altyapı yatırımı

ING Türkiye, yatırımlarına bir yenisini daha ekleyerek ING Grubu’nun memleketler arası deneyimlerinden güç alan yeni teknoloji platformunu hayata geçirdi.

Ekonomi

Mastercard geleceğe damga vuracak teknoloji trendlerini çıkardı

Mastercard, hazırladığı yeni bir Signal raporu ile yakın geleceği tekrar şekillendirmeye hazır teknoloji trendlerinin haritasını çıkardı.

Ekonomi

Sigortacılığı kolaylaştıran Fibasigorta’ya erişim artık daha kolay

Sigorta eserlerine erişimi süratli, kolay ve emniyetli hale getirmek için çalışan Fibasigorta, dijital sigortacılıkta yeni bir periyodu başlattı. Fibasigorta’nın web sitesi yenilendi, online şubesi ve taşınabilir uygulaması kullanıma açıldı.

Ekonomi

DemirDöküm, Akademik Eğitimlerle Müşteri Memnuniyetini Şekillendiriyor

DemirDöküm, Türkiye genelindeki müşteri memnuniyetini mükemmelleştirme gayesi doğrultusunda Sabancı Üniversitesi EDU iş birliği ile sürdürdüğü DemirDöküm Akademi ve “Müşterinin Yıldızları” programıyla iş ortaklarını geleceğe hazırlıyor.

Ekonomi

Taksitli Ticari Taşıt Finansman’ı Türkiye Finans Süratli Finansman’da

Yenilikçi eser ve hizmetleriyle öne çıkan Türkiye Finans bir yeniliğe daha imza atarak şube dışı kanallar aracılığı ile Taksitli Ticari Taşıt Finansmanı kullandıran bankalar ortasında yer aldı.

Teknoloji

Geleceğe dönüş: Yapay zeka, ajans dünyası dinamiklerini başa döndürüyor

Geleceğe dönüş: Yapay zeka, ajans dünyası dinamiklerini başa döndürüyor WPP takviyeli The&Partnership; işbirliği içinde olduğu medya satın alma ve planlama ajansı mSix&Partners ile birleşerek, yeni bir global marka olan T&Pm çatısı altında, merkezinde yapay zeka bulunan, tam entegre hizmet veren yeni bir ajans oluşturdu.

Ekonomi

Akbank’tan KOBİ’lerin Dijitalleşme Seyahatine Rehberlik Edecek Yeni Hizmet

 Akbank, Bandwitt iş birliğiyle, KOBİ’lere dijitalleşme süreçlerini ölçümleme ve maksatları doğrultusunda yol planları oluşturma hizmeti sunuyor. Yeni Akbanklılar yahut son 30 gün içinde süreç yapmamış gerçek şahıs şirketi sahibi Akbanklılar, Bandwitt platformu üzerinden dijitalleşme yol haritasını içeren kapsamlı bir rapor alabilecekler.

Ekonomi

Mavi’de “NEXT” Devri: Mavi, milyar dolarlık şirket olma yolunda yeni büyüme stratejisini açıkladı.

2023 yılında konsolide gelirlerini enflasyon muhasebesine nazaran %25, TMS 29 düzeltmeleri öncesi datalarına nazaran %91 oranında artışla 26 milyar 293 milyon TL’ye yükselten Mavi, şirketi geleceğe taşıyacak yeni büyüme stratejisini açıkladı. 

Ekonomi

Kuveyt Türk ve Token Finansal Teknolojiler akaryakıt ödemesinde iş birliğine gitti

Yenilikçi eser ve hizmetleriyle öne çıkan Kuveyt Türk, Token Finansal Tahliller ile iş birliğine giderek akaryakıt istasyonlarının pratik ödeme almasını, müşterilerin ise süratli ve inançlı akaryakıt meblağını ödemesine imkan sağlayan aygıtları POS sistemine dahil etti. 

Ekonomi

EY Global Sigorta Görünümü 2024 raporu yayımlandı

EY, Global Sigorta Görünümü raporunun 2024 versiyonunu yayımladı. Rapora nazaran, dalın mevcut performansı ve geleceğe yönelik beklentileri açısından inanç ve şeffaflık en değerli kriterler ortasında yer alıyor.