Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinliklerinde Kıraç Sahne Alacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

antalya buyuksehir belediyesinin ramazan etkinliklerinde kirac sahne alacak 0 GWn3kTQc
Ramazan ayına sayılı günler kala Antalya Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Klasik Ramazan aktiflikleri bu yıl da Karaalioğlu Parkı’nda düzenlenecek. Aktiflik kapsamında klasik Ramazan çarşısı kurulacak, Kıraç, Resul Dindar üzere ünlü sanatkarlar sahneye çıkacak. Ramazan sohbetleri, tasavvuf müziği dinletilerinin yanında hemşehri geceleri ile dernekler kültürlerini yansıtacak.  

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 11 ayın sultanı Ramazan’ı karşılamaya hazır. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Toplumsal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından Karaalioğlu Parkı içerisinde Ramazan Aktiflikleri düzenlenecek. Etkinlikler, 11 Mart Pazartesi akşamı saat 21.30’da Kur’an-ı Kerim Tilaveti İlahiler ve Tasavvuf Müziği Konseri ile başlayacak. Etkinlikler kapsamında her akşam 20.45’te Hacivat-Karagöz, orta oyunu şovları yapılacak. Ramazan ayı sonuna kadar her akşam 21.30’da Ramazan sohbetleri, tasavvuf müziği konserleri, hemşeri geceleri, lokal sanatkarlar ve ünlü sanatkarlar Antalyalılarla buluşacak. 

GELENEKSEL RAMAZAN ETKİNLİKLERİ 

Büyükşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde, 16 Mart Cumartesi akşamı 21.30 ünlü sanatçı Kıraç Antalyalılara süper bir konser verecek. 23 Mart Cumartesi akşamı da Resul Dindar Karadenizliler gecesinde Antalyalılarla buluşacak. 24 Mart Pazar akşamı Uğur Önür Antalya Yörükler gecesinde yer alacak. 28 Mart Perşembe günü İlahiyatçı Emre Dorman Ramazan sohbeti gerçekleştirecek. Etkinlikler, 9 Nisan Salı akşamı Klâsik Ramazan Aktiflikleri ile sona erecek.

RAMAZAN ÇARŞISI

30 gün boyunca dolu dolu Ramazan yaşayacak olan Antalyalılar için etkinlikler kapsamında Ramazan çarşısı da kurulacak. Vatandaşlar Karaalioğlu Parkı içerisindeki Ramazan çarşısında alışverişten yeme içmeye, besinden giysi ve ikramlık eşyaya her türlü muhtaçlıklarını karşılayabilecek. Küçük lunapark ise çocukların ve vatandaşların cümbüş durağı olacak. Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan aktifliklerine tüm Antalyalılar davetli. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan Etkinliklerinde Kıraç Sahne Alacak

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir