Corendon Airlines 2024 birinci çeyrek trafik sonuçlarını açıkladı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

corendon airlines 2024 birinci ceyrek trafik sonuclarini acikladi 0
Her yıl milyonlarca Avrupalı turisti en tanınan tatil destinasyonlarına taşıyan Corendon Airlines, 2024 yaz dönemine süratli başladı. 

Avrupa’nın birçok ülkesinden başta Türkiye olmak üzere, İspanya, Yunanistan, Fas ve Mısır’daki turistik ve etnik destinasyonlara 3 milyonun üzerinde koltuk kapasitesi sunan Corendon Airlines, 2024 yılının birinci çeyrek trafik sonuçlarını paylaştı. 

Açıklanan trafik bilgilerine nazaran Corendon Airlines’in mart ayında sunduğu koltuk sayısı evvelki yılın birebir devrine nazaran yaklaşık yüzde 37 oranında artış gösterirken, birinci çeyrek kümülatif bilgilerinde artış evvelki seneye nazaran yüzde 14 olarak gerçekleşti. Doluluk oranı ise 2024 yılının ocak ayında yüzde 66, şubat ayında yüzde 78, mart ayında ise yüzde 79 olarak gerçekleşti. Doluluk oranlarındaki artışa bağlı olarak konuk sayısı da yükselişe geçti. 2024 yılı Mart ayındaki konuk sayısı, bir evvelki yılın birebir devrine nazaran yüzde 25’in üzerine artış gösterdi.

2024 yaz döneminde yeni sunulan çizgiler dikkat çekiyor

Uçuş ağını daima geliştirmeye ve daha fazla noktadan direkt uçuş sunmaya odaklanan Corendon Airlines, bu dönem da yeni açtığı çizgilerle dikkat çekiyor. Başarılı havayolu 2024 yaz döneminde Budapeşte ve Ljubljana’dan Antalya’ya, Londra ve Manchester’dan ise Yunanistan’ın Girit adasına direkt uçuşlar sunuyor.

Corendon Airlines Ticaret Yöneticisi Mine Aslan: “Uçuş noktalarımızı ve uçuş programımızı geliştirmeye kıymet veriyoruz”

Yılın birinci çeyrek bilgilerinden mutlu olduklarını belirten Corendon Airlines Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mine Aslan; “Geçtiğimiz sene yaz dönemi turizm kesiminin beklentilerine uygun formda gerçekleşti. Yaz 2024 döneminde da çabucak hemen misal bir talep öngörüyoruz. Bu nedenle süratli bir büyüme yerine geçtiğimiz dönem ile yakın bir kapasite planlamasına gittik, planlamamızda ve operasyonlarımızda esnek ve temkinli davrandık. Ana kaynak pazarımız olan Almanya’nın 20 meydanından direkt uçuş sunuyoruz. Daha erişilebilir olmak ve daha konforlu uçuşlar sunabilmek ismine her sene uçuş noktalarımızı ve uçuş programımızı geliştirmeye ehemmiyet veriyoruz.” dedi

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Corendon Airlines 2024 birinci çeyrek trafik sonuçlarını açıkladı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir