Küçükçekmece’deki Trafik Eğitim Parkı’nda Özel Çocuklara Özel Eğitim

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

kucukcekmecedeki trafik egitim parkinda ozel cocuklara ozel egitim 0 BEgWVJwl
Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve çocuklara küçük yaşta trafik şuurunu kazandırmak emeliyle çalışmalarını yürüten Trafik Eğitim Parkı, içerisinde engelli parkuru da bulundurması tarafıyla İstanbul ilçe belediyeleri ortasında birinci olma özelliği taşıyor. Trafik Eğitim Parkı hizmet verdiği 9 yıl boyunca 1400’e yakın özel ihtiyaçlı çocuğa trafik eğitimi verdi.

Melek Bozacıoğlu: Trafik eğitim parkına ilçe dışından da ağır bir ilgi var

Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı Yöneticisi Melek Bozacıoğlu, ‘’ Trafik ve Birinci Yardım Haftası münasebetiyle özel ihtiyaçlı çocuklarımızı ağırlamanın memnunluğunu yaşıyoruz. Kurumumuzda 5-12 yaş ortası çocuklar; üst geçit, yaya geçidi, araç kullanımı ve trafik ışıkları eğitimlerini alıyor. Ayrıyeten öğrencilerimize okulda ve konutlarında kullanmaları için trafik konulu boyama kitabı, puzzle ve trafik eğitim kartları üzere eğitici malzemeler veriyoruz. Trafik Eğitim Parkı’na ilçe dışından da ağır bir ilgi var. Bizlerde uygunluk durumumuza nazaran gelen talepleri kıymetlendiriyoruz. Birçok ilçe ve vilayetten park ile ilgili bilgi almak isteyenler, bu projeyi hayata geçirmek isteyenler oluyor’’ dedi.

150 bin öğrenci eğitim gördü

Alanında uzman trafik eğitmenleri tarafından teorik ve uygulamalı eğitimlerin verildiği Trafik Eğitim Parkı, yılda 25 bin öğrenciyi konuk ederken, kuruluşundan bu yana ise 150 bine yakın öğrenciye ulaştı.

Ayrıca parkın içinde yer alan amfi tiyatro, yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları öğrencilerin keyifli vakit geçirmesini sağlıyor.

Randevu sistemiyle çalışılıyor
Trafik Eğitim Parkı’na öğrenci toplulukları ve ferdî olarak müracaatlar kabul ediliyor. İl genelinden parka konuk olmak isteyen okullar hafta içi, ferdi müracaatta bulunmak isteyen bireyler ise Cumartesi günleri konuk ediliyor.
Konuyla ilgili randevu ve detaylı bilgi almak isteyenler 444 4 360 nolu telefonu arayabilirler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Küçükçekmece’deki Trafik Eğitim Parkı’nda Özel Çocuklara Özel Eğitim

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir