Lider Altay: Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Ekibi Bundan Sonra da Yanınızda Olmaya Devam Edeceğiz

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

lider altay konya buyuksehir belediyespor basketbol ekibi bundan sonra da yaninizda olmaya devam edecegiz nsQNDCUI
Atletleri ve teknik takımı tebrik eden Lider Altay, “Basketbol kadromuz başta olmak üzere başka branşlarda da altyapının güçlendirilmesi, sporun sevdirilmesi ve sportif muvaffakiyetin ortaya çıkması için bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Ekibimizin bir kısmı altyapıdan yetişen oyunculardan oluşuyor. Umuyorum ki Konya Büyükşehir Belediyespor bu manada öncü olur. Altyapıdan yetişerek de ligde kalıcı olunabileceğini gösterir” diye konuştu.

Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselen Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Ekibi oyuncuları ve teknik grubu, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Konya Büyükşehir Belediyespor’un elde ettiği kıymetli muvaffakiyet münasebetiyle duyduğu gururu tabir eden Lider Altay, “Konya’yı artık yeni bir ligde temsil edeceksiniz. Muvaffakiyetlerinizin devamını diliyorum. Ekibimizin bir kısmı altyapıdan yetişen oyunculardan oluşuyor. Bu ligde de bu başarınızı sürdüreceğinize inanıyorum. Umuyorum ki Konya Büyükşehir Belediyespor bu manada öncü olur. Altyapıdan yetişerek de ligde kalıcı olunabileceğini gösterir” diye konuştu.

“KONYA’DA BİR BASKETBOL KÜLTÜRÜ VAR”

Konya’da basketbol altyapısının geçmişten itibaren daima olduğuna işaret eden Lider Altay, şöyle devam etti:

“Konya’da bir basketbol kültürü var. İnşallah bu artarak devam eder. Yeni jenerasyon genç arkadaşlarımız için düzgün örnek olursunuz. Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar daima altyapıdan itibaren sporun gelişmesi için çok büyük emek ve uğraş gösterdik. Basketbol ekibimiz başta olmak üzere başka branşlarda da altyapının güçlendirilmesi, sporun sevdirilmesi ve sportif muvaffakiyetin ortaya çıkması için bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğiz. Hocalarımıza, atlet arkadaşlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Kentimiz için iyi olsun.” 

BAŞKAN ALTAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Kadrosu oyuncuları ve teknik takımı de kendilerine her vakit dayanak olan Lider Altay’a teşekkür ederek Konya’yı en âlâ halde temsil etmek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lider Altay: Konya Büyükşehir Belediyespor Basketbol Ekibi Bundan Sonra da Yanınızda Olmaya Devam Edeceğiz

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir