1. Haberler
  2. Gündem
  3. Lider Pekyatırmacı, “Selçuklu dün olduğu üzere bugün ve gelecekte de çalışmalarıyla takdir edilen, ortaya koyduğu eser ve hizmetleriyle örnek alınan bir ilçe olacak.”

Lider Pekyatırmacı, “Selçuklu dün olduğu üzere bugün ve gelecekte de çalışmalarıyla takdir edilen, ortaya koyduğu eser ve hizmetleriyle örnek alınan bir ilçe olacak.”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

lider pekyatirmaci selcuklu dun oldugu uzere bugun ve gelecekte de calismalariyla takdir edilen ortaya RtFswud6

Türkiye 31 Mart Mahalli Yönetimler seçimini geride bıraktı. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da ilçede seçim yarışını birinci tamamlayarak 5 yıllık yeni hizmet devri için vatandaşlardan vize aldı.

Seçim sonrası evvel bir teşekkür iletisi yayınlayan Lider Pekyatırmacı, yeni mesai gününde de belediye yöneticileri ile toplantı bir ortaya geldi.  Belediye Lider Yardımcılarının da hazır bulunduğu toplantıda Lider Pekyatırmacı, tebrikleri kabul etti.

Başkan Pekyatırmacı, “Selçuklumuz için daha çok çalışacağız”

31 Mart seçimlerini meselesiz bir biçimde geride bıraktıklarını tabir eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Seçim sonuçlarının ülkemize ve kentimize hayırlar getirmesini diliyorum.   Konya’mızda hoş bir seçim periyodu yaşadık ve alnımızın akıyla sandıktan muvaffakiyet ile çıktık. Milletimize yine hizmet edecek olmanın memnunluğunu yaşıyoruz. Artık yeni bir hizmet devrinin başlangıcındayız. Selçuklu’da geride bıraktığımız 5 yıl boyunca sizlerin özverili uğraşlarıyla hoş hizmetlere imza atmıştık. Yeni periyotta de birlik ve beraberlik içerisinde kentimize ve ilçemize kıymet katacak projeleri hayata geçirmenin uğraşı içinde olacağız. Selçuklu için yapılacak çok işimiz gerçekleştireceğimiz hayallerimiz var. Bütün bunları ortak akıl ve takım ruhu ile gönül belediyeciliği unsurunu rehber edinerek gerçekleştirmek istiyoruz. Selçuklu dün olduğu üzere bugün ve gelecekte de çalışmalarıyla takdir edilen, ortaya koyduğu eser ve hizmetleriyle örnek alınan bir ilçe olacak. İnşallah bu noktada daima birlikte daha çok çalışacak, Selçuklumuza bedel katmak için daha çok çaba edeceğiz. Bu vesile ile yeni devrin hepimiz için hayırlar getirmesini temenni ediyor, çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lider Pekyatırmacı, “Selçuklu dün olduğu üzere bugün ve gelecekte de çalışmalarıyla takdir edilen, ortaya koyduğu eser ve hizmetleriyle örnek alınan bir ilçe olacak.”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir