Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’dan Kreş Muştusu

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

osmangazi belediye baskani erkan aydindan kres mustusu 0 VOupN6cf
Seçim devrinde açıkladığı beyannamede Osmangazi’nin birçok noktasına kreş inşa edecekleri belirten Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, göreve gelmesinin akabinde bu vaadini yerine getirmek ismine çalışmalara başladı.  Çocuklara çağdaş ve nitelikli bir eğitim imkanı sunmanın değerine dikkat çeken Lider Aydın, bu gaye kapsamında birinci kreşi Hamitler Mahallesi’nde inşa edeceklerini belirtti.

Osmangazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda mevzu hakkında bilgilendirmede bulunan Lider Aydın, Hamitler Mahallesi’nde mülkiyeti Osmangazi Belediyesi’ne ilişkin arazi üzerine hayata geçirilecek kreşin Metin Azak isimli hayırsever bir vatandaşın katkılarıyla inşa edileceğini söyledi. Çocukların gelişimini çok istikametli destekleyebilmek için çağdaş ve aktüel bir eğitim programı sunacak olan kreş için birinci kazmanın en kısa müddet içerisinde vurulacağını lisana getiren Aydın, kreşe hayırsever vatandaşın vefat eden kızının ismi olan Ayça Azak isminin verileceğini açıkladı. Lider Aydın, kreşin 80 çocuğa eğitim verebilecek kapasitede inşa edileceğini lisana getirdi.   

Osmangazi Belediye Meclisi’nde görüşülen kreş inşa edilmesi tarafındaki kaideli bağış hususu, kreş, gündüz bakım evi, çocuk kulübü ve belediye hizmet alanlarında kullanılmak üzere tabirinin eklenmesi ve Ayça Azak isminin verilmesi koşulu ile oy birliğiyle kabul edildi.

Osmangazi Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Osmangazi Belediyesi Mayıs Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nda belediye meclis üyelerine son bir ayda gerçekleştirilen faaliyetler hakkında da bilgiler veren Lider Aydın, gündem hususlarının görüşülmesinin akabinde meclis toplantısını sonlandırdı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’dan Kreş Muştusu

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir