SHIB Coin Uçarken Shiba Inu Lideri Yeni Ürünün Tanıtımını Yaptı!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para piyasasında tam anlamıyla meme coin rüzgarı esiyor. Önde gelen memem coin’lerden Shiba Inu bir haftada yüzde 200’den fazla artış kaydetti. Bu heyecanlı atmosferde esrarengiz Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, gizemli bir paylaşım yaptı. Kusama, meraklılar için SHIB temalı bir hizmet yayınlayacağının ipuçlarını verdi.

Shiba Inu lideri müjdeyi verdi: SHIB temalı ürün ufukta!

Shytoshi Kusama, Shiba Inu ekosistem ekibinin ekosistemi geliştirmek için perde arkasında yürüttüğü çalışmalar hakkında şifreli bir mesaj yayınladı. Rakip projelerin ekipleri uykudayken, SHIB liderliğinin önemli işbirlikleri için önemli kuruluşlarla görüşmelerde bulunduğunu açıkladı. Kusama, açıklanmayan bu görüşmelerin Shiba Inu temalı önemli bir ürün ve hizmetin piyasaya sürülmesine yönelik olduğunu vurguladı. Esrarengiz SHIB lideri, şu açıklamayı yaptı:

Onlar uyurken… biz ayaktayız, toplantılar yapıyoruz, dünyanın öbür ucuyla Shiba Inu temalı önemli bir hizmetin/ürünün duyurulması ve piyasaya sürülmesi için konuşuyoruz.

Uyku Yok Ekibi

Dahası Kusama, Shiba Inu’nun daha geniş kripto piyasası gibi kış uykusuna yatmadığını söyledi. Bu bağlamda önemli gelişmeleri sürdürdüğünü vurguladı. Shiba Inu’nun içerik pazarlama uzmanı Lucie, Kusama’nın paylaşımlarına dahil oldu. Lucie, SHIB ekibinin “TNT: Team No Sleep” olduğunu söyleyerek bu görüşü vurguladı. Diğer topluluk üyeleri ise SHIB, LEASH ve BONE ekosistem tokenleri üzerindeki olumlu etkisi nedeniyle Shiba Inu ekibinin çabalarını takdir etti. Özellikle, Shiba Inu son yedi gün içinde %242 gibi şaşırtıcı bir fiyat artışına tanık oldu. Böylece, Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, iki yılın en yüksek seviyesini gördü.

Arap SHIB topluluğu üyesi Saiiid AL_Yahyaiii “SHIB’yi kim durdurabilir?” dedi. Kusama’nın SHIB temalı bir hizmet yayınlayacağını duyurması, şifreleme ve gizlilik çözümlerinin ön saflarında yer alan ünlü bir kriptografi firması olan Zama ile kısa süre önce duyurulan işbirliğinin hemen ardından geldi. İttifakın ayrıntıları, Shiba Inu’nun Zama ile birlikte, ekosistemin yaklaşmakta olan çok işlevli varlığı TREAT ile çalışan bir ürün kuracağını gösteriyor. İma edilen SHIB temalı hizmet hakkında herhangi bir ayrıntı yok. Bununla birlikte, topluluk üyeleri buna tanık olmak için sabırsızlanıyor.

shib coin ucarken shiba inu lideri yeni urunun tanitimini yapti 0 Tw5Hkn2V

Lookonchain: Efsanevi Shiba Inu işlemi!

Kripto takipçisi Lookonchain, meme coin Shiba Inu’yu içeren 2021 tarihli bir işleme dikkatleri çekti. Lookonchain, traderın bu işlemde 600 katın üzerinde kazanç sağladığını belirtti. Analitik platformu, yatırımcının milyarlarca SHIB satın almak için işlem sırasında 2.521 dolar değerinde olan Ethereum’da (ETH) 1,51 harcadığını ve bunun yalnızca birkaç yıl sonra 1,93 milyon dolar değerine yükseldiğini belirtiyor. Bu bağlamda Lookonchain, şu paylaşımı yaptı:

2,6 yıllık stake işleminden sonra, 40,5 milyar SHIB’nin (1,58 milyon dolar) tamamını geri çekti ve [Salı günü erken saatlerde] Coinbase’e yatırdı. Eğer satarsa, ~1,58 milyon dolar kazanacak, yani 628 kat kazanç elde edecek!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SHIB Coin Uçarken Shiba Inu Lideri Yeni Ürünün Tanıtımını Yaptı!

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir