Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar Nilüfer Belediye Lideri Şadi Özdemir’i ziyaret etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

devlet eski bakani cavit caglar nilufer belediye lideri sadi ozdemiri ziyaret etti 0 42B8dTyp
Devlet eski Bakanı ve iş insanı Cavit Çağlar, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen lokal seçimlerde yüksek oy oranıyla Nilüfer Belediye Başkanı seçilen Şadi Özdemir’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde gerçekleşen ziyarette Cavit Çağlar’a, torunu Alihan Hattat’ın yanı sıra Olay Medya İcra Kurulu Lideri Mehmet Ali İnan, Olay Gazetesi başyazarı Ahmet Emin Yılmaz, köşe muharriri İhsan Aydın ve İsmail Öztat eşlik etti.

Samimi ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Cavit Çağlar, Lider Şadi Özdemir’e güzel olsun dileklerini iletti. Özdemir’i yıllar evvelden tanıdığını anlatan Çağlar, lider olana kadar farklı kademelerde misyon aldığını hatırlattı.

Özdemir’in artık nöbeti devralıp, direksiyona geçtiğini lisana getiren Çağlar, bugün Bursa ve Nilüfer’e hizmet etme imkanının doğduğunu belirterek, “Şadi Özdemir’in başarılı olacağından eminim. Kendisiyle yeterli bir dostluğumuz var. Kardeşlik, ağabeylik ilgilerimiz var. Tebrik ediyorum” diye konuştu. 

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir de  yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti lisana getirerek, Cavit Çağlar’ı 1992 yılında tanıma fırsatı bulduğunu belirtti. Çağlar’ın vizyonundan faydalandığını söz eden Özdemir, ağabeylik yapan bir büyüğü olarak kendisinden çok fazla husus öğrenme imkanı yakaladığını söyledi.

Uzun yıllardır belediyecilik hizmetlerinin içinde olduğunu anlatan Özdemir, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in, Nilüfer Belediye Başkanlığı devrinde pek çok yenilikçi yaklaşımı ve projeyi birlikte hayata geçirdiklerini anlattı. Bozbey’in Nilüfer’i güzelleştirdiğini söyleyen Özdemir, “ Artık Nilüfer herkesin yaşamak istediği bir kent oldu. Biz de bu duyguyu, Nilüferli olma hissini büyüteceğiz.

Yine o vakitten devam eden kültür, sanat ve spor kenti hissini büyütüp, tarım alanlarını da müdafaa güdüsü ile birlikte kalkınma, muhafaza istikrarı üzerinden yürüyerek, planlarımızı ve projelerimizi bu çerçevede yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Mevcut sanayi alanlarının dışında bundan sonra Bandırma’ya kadar olan bölgede açılacak yeni sanayi bölgelerinin yeni bir talep ve yoğunluk olarak Nilüfer’e yansıyacağını söyleyen Özdemir, bunun da çeşitli problemleri beraberinde getireceğine değindi. Özdemir, hayat kalitesi, kültür ve sanat açısından  birçok imkanın Nilüfer’de yer aldığını vurguladı. 

Nilüfer’de yaşamak isteyenlerin sayısının giderek arttığını ve bu nedenle planlamaya muhtaçlık olduğunu söz eden Özdemir, “Yeni planlamalar, yeni yoğunluğu getiriyor. O yüzden herkesin aklına, fikrine, dayanışmasına muhtaçlık var. Biz, kenti, kentin  dinamikleri ile  ortak akılla yönetmek istiyoruz. Zira buranın problemlerini, hepimiz paylaşıyoruz” dedi.

Kent kirliliği, trafik ve sarsıntı mevzularındaki sıkıntılara da değinen Özdemir, “Akıllarımızı birleştirelim. Yeni planlamalarla kentimizi çağdaş bir kent haline getirmek istiyoruz.  Bu maksadımıza ulaşmak içinde gece gündüz çalışıyoruz” diye konuştu.
Ziyaretin bir kısmına Bursaspor idaresi de katılarak  Lider Özdemir ve Cavit Çağlar ile sohbet etti.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
vir_sl_
Virüslü
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Devlet eski Bakanı Cavit Çağlar Nilüfer Belediye Lideri Şadi Özdemir’i ziyaret etti

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir